Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment Dabo Doner. Maestrul Horia Vîrlan a gătit pentru constănţeni (galerie foto+video)

ro

23 Oct, 2017 00:00 17126 Marime text
Maestrul bucătar Horia Vîrlan a poposit sâmbătă, 21 octombrie, la restaurantul Dabo Doner din Constanţa. Acesta ne-a vorbit despre turneul prin ţară şi ne-a povestit procesul de creare a unui doner delicios.

Atât fanii bucătarului, cât şi clienţii localului prezenţi la eveniment au putut să-l vadă pe Horia Vîrlan în acţiune. Acesta a preparat doner pentru ei, a făcut poze cu fanii şi ne-a bucurat cu prezenţa sa plină de viaţă.
 
Turneul naţional în care se află cunoscutul bucătar este menit să promoveze produsele Dabo Doner. 

Mini-interviu cu Horia Vîrlan

Cu ce se diferenţiază donerul de la Dabo faţă de altele?

În afara faptului că a fost premiat de trei ori în Germania drept donerul anului, este mai bun pentru că mie îmi place foarte mult. Dacă este important pentru cei care mă aud, pentru mine are una dintre cele mai gustoase chifle pe care le-am mâncat în viaţa mea, este un doner absolut simplu. Îţi creează poftă atunci când îl vezi, pur şi simplu te îndrăgosteşti de el. Când l-ai muşcat, îţi dai seama că ai o relaţie de prietenie, iar după ce ai mâncat bine, te duci să semnezi contractul de căsătorie (râde).

Care este secretul Dabo donerului?

Este un secret şi, fiind secret, nu o să pot să vi-l destăinui. În afară faptului că există un mod deosebit de preparare a chiflei, toate ingredientele sunt absolut naturale. Carnea este amestecată cu ingrediente naturale, puiul este amestecat cu ingrediente naturale, sosurile sunt foarte bune, curate, iar restul de ingrediente - salata, roşiile - sunt naturale.

Cum v-aţi alăturat campaniei?

Particip la o campanie de promovare a donerului şi mă adresez nu neapărat tinerilor, dar ei sunt cei mai apropiaţi de ideea de fast-food. Mâncarea de la Dabo Doner este altceva decât o mâncare nesănătoasă. Ştim cu toţii că fast-foodul este asociat din ce în ce mai mult cu mâncarea nesănătoasă. În cazul Dabo Doner, vă spun aşa: dacă acasă vă faceţi o salată în 3-4 min şi aţi mânca lângă ea o chiflă caldă, scoasă din cuptor, ar fi ceva nesănătos? Dacă aţi mai adăuga un piept de pui la grătar sau o bucăţică de carne la grătar, ar fi nesănătos? Cu siguranţă răspunsul vostru ar fi nu. Acelaşi lucru se întâmplă şi aici, doar că este condimentat altfel, este parfumat cu sosurile care sunt adăugate, iar combinaţiile de legume şi carne cu pâine fac ca Dabo doner să fie excepţional.

Cum putem prepara un doner bun acasă?

Acasă, donerul e mai uşor de comandat de la Dabo Doner.
  
În trei ani, Dabo Doner a cucerit România cu produsele sale ce nu conţin conservanţi sau aditivi, totul fiind preparat pe loc, în faţa clienţilor. Dabo Doner foloseşte des expresia „fast-food sănătos“, se mândreşte cu gustul senzaţional al condimentelor importate din Nuremberg (Germania)! Donerul kebab a obţinut trei ani la rând locul 1 - „Cel mai bun doner“ în Germania pentru gust şi calitate.
V-am convins? Poftiţi la un doner!
 
Informaţii utile:
Adresă: strada Mircea cel Bătrân nr. 105
Deschis: NON-STOP
Telefon delivery: 0758 08 55 66
Program delivery: 09:00 - 00:00
Site: http://dabodoner.ro/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii