Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Entourage Cafe nu mai este ce a fost odată!

ro

26 Nov, 2013 00:00 9415 Marime text
La doi ani după ce s-a deschis, Entourage Cafe a trecut de la o extremă la cealaltă. În primele luni era văzut ca unul dintre cele mai elegante localuri din oraş, iar acum... este mai mult o cafenea unde se serveşte mâncare ca de fast-food.
 
Entourage Cafe este situat lângă Sala Sporturilor, pe bulevardul Tomis. Intrarea se poate face prin parcarea Sălii Sporturilor sau de pe terasă. Ca şi întindere, localul este destul de măricel, iar din exterior se vede chiar bine. Interiorul, este repartizat pe două ˝planuri˝, dar cel mai mult îmi place partea din faţă, pentru că spaţiul este mai degajat şi îşi conferă mai multă intimitate. Mobilierul este închis la culoare şi, chiar şi în timpul zilei, dă senzaţia de întuneric.
 
Pereţii sunt foarte puţin decoraţi, spre deloc. Dar asta este bine, mai ales că mobilierul pare că încarcă enorm spaţiul. Am observat acest aspect la majoritatea cafenelelor din Constanţa şi nu pot înţelege de ce clienţii şi-ar dori să stea pe întuneric, ziua în amiaza-mare.
Preţurile sunt mai mici decât în alte părţi, dar pentru că unele produse semi-preparate, cum ar fi sandvişurile, sunt servite cu punguliţe de plastic pe post de suport, oferă senzaţia de fast-food. În rest, pizza costă între 15 şi 22 de lei, salatele în medie cam 23 de lei, iar pastele sunt cel mult 18 lei. Apa, unele cafele, sucul şi berea costă 6 lei. Le ofer un plus pentru că în fiecare dimineaţă servesc un mic dejun foarte consistent care costă 15 lei. Deserturile costă între 9 şi 11 lei.
Servirea a cam lăsat de dorit: am cerut câteva pliculeţe de miere (exact pentru a primi mai multe) şi am primit unul singur.
Iar băile sunt frumuşele şi curate, dar... după ce că sunt mici şi înghesuite, mai şi intră vreuna dintre ospătare să vorbească la telefon. În schimb îmi place că au Happy Hour între 10.00 şi 18.00 când un espresso şi un suc costă 9 lei. Per total, acordăm nota 7, cu speranţa că vom regăsi ceea ce era Entourage pe la începuturi...
 
Conform Registrului Comerţului, Entourage Cafe funcţionează pe societatea S.C. Pam-Litoral Services SRL şi este administrată de Panait Peţu şi Costică Peţu. Aceştia mai sunt parteneri şi în S.C. Dobrogea Estival Company SRL. Individual, Panait Peţu a mai fost administratorul firmei S.C. Nemar Comtex SRL care în acest moment este radiată. Costică Peţu s-a ocupat de S.C. Cos Stil SRL(radiată), S.C. Pam Improexp SRL(faliment), S.C. Pam Intercom SRL(lichidare, faliment) şi S.C. Pamconstruct Invest SRL(faliment).
 
Informaţii Utile:
Adresă: Bulevardul Tomis nr. 102
Site: www.entourage-cafe.ro
Facebook: https://www.facebook.com/entourage.constanta sau https://www.facebook.com/entourage.cafe
Happy Hour: 10 – 18
Rezervări: 0721 626 242
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii