Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eleganţă, stil şi scuze tardive, la CompaSS

ro

25 Sep, 2013 00:00 8146 Marime text
Cu preţuri mult peste medie, servire impecabilă şi decor elegant, restaurantul CompaSS poate fi incadrat în topul celor mai elegante restaurante din portul turistic Tomis.
 

Situat pe aripa dreaptă a complexului, restaurantul CompaSS îţi atrage imediat atenţia. Este unul dintre puţinele restaurante cu adevărat elegante din zona portului turstic Tomis.

Deschiderea largă pentru ferestre, aspectul romantic – franţuzesc, aşezarea specială a meselor şi obiectelor de decor, toate formează o imagine perfectă a restaurantului. Pot spune că este unul dintre cele mai reuşite decoruri din zonă.
Mi-au plăcut foarte mult ţinutele şi atitudinea ospătarilor, iar servirea a fost impecabilă şi nu a trebuit să aşteptăm pentru nimic.
Preţurile sunt cu mult peste medie, dar preparatele sunt gustoase. Dacă sunteţi amatori de borş de peşte, găsiţi aici la 16 lei. Salatele cu diverse topping-uri sunt între 21 şi 33 de lei.

Există tot felul de specialităţi de peşte în diverse preparate între 9 şi 29 de lei. Iar dacă vreţi să mâncaţi fructe de mare veţi plăti între 27 și 65 de lei.
Băuturile au şi ele un loc special şi pentru prima dată am văzut într-un meniu la fel de multe feluri de băuturi ca şi felurile de mâncare. Acesta este un indiciu al modului special în care restaurantul alege să trateze clienţii. Printre multitudinea de vinuri din Franţa, Italia şi România, am descoperit cea mai scumpă şampanie a meniului, la 390 de lei.
V-aş recomanda inelele de calamar pane, dar să cereţi chelnerului să vă recomande şi sosul special pentru că fără el sunt doar greţoase. Chiar dacă ar fi trebuit să îmi spună el acest lucru, încă de când am comandat, apreciez că a întrebat de ce nu mi-au plăcut. A şi insistat să îmi aducă acel sos la sfârşit, dar oricum era târziu. Este de notificat atitudinea şi scuzele pe care le-am primit.
 
Restaurantul CompaSS funcţionează pe firma S. C. BUBALAZA SRL administrat de SHIDEROVA DESISLAVA în parteneriat cu DONOSE VIRGIL.
 
Informaţii utile
Restaurant CompaSS are pagină de Facebook: https://www.facebook.com/pages/CompaSS
Program: Luni – Duminică 08.00 – 24.00
Restaurantul este deschis tot timpul anului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii