Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din câte zvonuri răutăcioase circulă despre Vraja Mării, doar cele despre igienă şi mâncare sunt adevărate

ro

11 Oct, 2013 00:00 10064 Marime text
Am vrut să ne convingem singuri de veridicitatea zvonurilor despre mâncarea şi igiena proastă de la Vraja Mării... şi nu ne-a plăcut ce am găsit.
 
Despre restaurantul Vraja Mării sunt sigură că aţi auzit, dar pentru cine nu ştie, acesta este situat pe strada Faleza Mării nr.1.
Din exterior nu te atrage cu nimic şi nici interiorul nu este prea strălucit. Vara sunt deschise două terase: una exact pe faleză şi cealaltă cu intrarea prin spate. Cea de pe faleză merita toţi banii pe vremea când drumul spre Cazino nu era transformat în şantier.

Iarna eşti nevoit să mănânci înăuntru şi, pe bună dreptate, nu este o plăcere. Ai două variante: partea de jos sau la etaj. Indicată ar fi prima variantă, deşi arată a cantină, pentru că etajul are mai mult aspectul unui salon de nunţi.
Servirea a fost cam de nota 7, dar mâncarea de maxim 5. Ca să înţelegeţi despre ce vorbim, pollo parmegiano nu avea sos roşu, ci ketchup. Bucata de cordon bleu era uscată şi abia simţeai caşcavalul. Cartofii au fost buni, doar pentru că era din aceia congelaţi.

Unele dintre preţuri sunt mici, altele nu. Niciunul dintre ele, totuşi, nu reflectă calitatea proastă a preparatelor. Drept urmare, nu am îndrăznit să cerem şi desert.
În băi mirosea a clor parfumat ieftin şi curăţenia lipsea cu desăvârşire: pe jos era murdar şi capacele wc-urilor aveau urme de tălpi. Partea şi mai proastă este că oricine nu este clientul restaurantului poate intra în baie întrucât există o uşă spre exterior. Totul arăta identic cu grupul sanitar dintr-un supermarket.
Per total, acordăm nota 5 pentru acest local: am scăzut câte un punct pentru mâncare, pentru curăţenie, două puncte pentru aspectul interior al localului şi
unul pentru preţurile invers proporţionale cu aşteptările clienţilor.
 
Informaţii utile:
Site: http://vraja-marii.ro/
Rezervări: 0241.617501 sau office@vraja-marii.ro
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Vraja Mării funcţionează pe sociatatea S.C. VRAJA MARII SRL şi este administrată de CUSU DUMITRU. Tot CUSU DUMITRU administrează şi firma S.C. CUPA INTERNATIONAL SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popovici Viorel 27 Sep, 2016 21:26 Sambata, 24 septembrie 2016, am fost impreuna cu familia, pentru a sarbatori 15 ani de casnicie. Eu si sotia am comandat ciorba de burta iar copiii, ciorba a la grec. Felul doi, spaghete cu creveti, crap prajit cu mujdei si mamaliguta si saramura de crap. Asta, dupa ce ni s-a explicat ca nu au tot ce scrie in meniu(am fi vrut sa mancam un bors de peste, fructe de mare etc.). Ciorba de burta a fost cea mai rea din viata mea - rece, apoasa. felul doi, departe de asteptari. Nu as putea recomanda nimanui acest restaurant. I-am spus aceste lucruri ospataritei, foarte amabila de altfel, care si-a cerut scuze. Mai mult, ce sa spun... Vorba cuiva:"Nu Vraja Marii, mai degraba Vrajeala Marii".