Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crazy Sandwich, locul unde găsești produse „tradiționale” fast-food la un preț mic (galerie foto)

ro

13 Aug, 2015 00:00 3002 Marime text
Dacă te ia foamea în pauza de la serviciu, dacă ești turist sau dacă ești constănţean în trecere prin zonă, Crazy Sandwich este locul în care trebuie să te oprești. Localul este situat pe Ecaterina Varga nr. 56, lângă farmacia Miga, în municipiul Constanța. E îngrijit, modern, cochet, iar ingredientele sunt proaspete. Nu vă încurajez totuşi să mâncați foarte multe produse fast-food, ci doar atunci când e musai!
 
Când intrați în local, o domnișoară amabilă vă ia comanda, iar un bucătar o să vă prepare ce doriţi. Puteți alege dintre felurile „tradiționale” tip fast-food: crazy toast (8 lei), crazy sandwich (10 lei), sandwich de vită (12 lei), sandwich toscana (10 lei), sandwich omletă (10 lei), quesadilla de pui (12 lei), crazy burger (14 lei), tuna lemon (10 lei), crazy hot dog (4 lei). Îți poți comanda meniuri la care, pe lângă sandwich, se adaugă cartofi prăjiți și o cola la prețuri începând cu 15 lei până la 18 lei. Un suc costă 4 lei, o cafea sau un ceai, tot 4 lei, iar un fresh are prețul de 8 lei.
 
Mi-am comandat un meniu Crazy Sandwich la doar 15 lei, conţinând un sandwich format din pui, bacon, cașcaval, roșii, castraveți și salată. Mi l-a prăjit pe loc, cu toate că am așteptat cam 20 de minute, dar a meritat! Când muști prima dată din el și te „lovesc” toate acele mirosuri, în același timp, simți că ai ajuns în Raiul hamburgerilor. E foarte bun: piept de pui adevărat, carne albă, roșii, salată, sos de maioneză și chiflă, toate proaspete și calde.
Eu am mâncat acolo, pentru că doar așa ai parte de experiența completă, însă îl poți lua și la pachet. Cu maximum 15 lei, aici mănânci și bei și, cel mai important, te saturi.
 
Crazy Sandwich este un loc în care îți potolești foamea dacă ești pe fugă, pe bani puțini și cu mâncare proaspătă, preparată pe loc, în fața clientului. Merită să îl încercați și, dacă e coadă și stați cam mult după comandă, să nu vă supărați! Aveți răbdare, pentru că merită!

Ce spune Registrul Comerțului 

Crazy Sandwich funcționează pe societatea Pma Popfood SRL, înființată în anul 2015, cu sediul în municipiul Constanța, ce are ca principală activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 6 august 2015, asociat unic și administrator al firmei este Ionuţ Popârţac, care nu mai figurează în nicio altă firmă.

Informații utile 

Facebook: www.facebook.com/CrazySandwich
Telefon: 0757 394 636
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii