Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cherhanaua Cazino, local cu un serviciu deplorabil, unde ospătarii fumează lângă clienţi (galerie foto)

ro

19 Jul, 2016 00:00 8701 Marime text

 
Cherhanaua Cazinou, situată în staţiunea Mamaia, pe faleză, este un restaurant pescăresc cu preparate din peşte şi fructe de mare. Este un local mic, iar din punct de vedere al arhitecturii şi amenajării, nu este deosebit. Este luminos, o atmosferă deschisă, te duce cu gândul puţin la vacanţă, însă nu prea mult.
 
Preparatele nu sunt diverse la Cherhanaua Cazino. Au în meniu aperitive (16 - 22 de lei), salate (8 - 28 de lei), borş de peşte (22 de lei), peşte prăjit (35 - 41 de lei), peşte pe plită (15 - 65 de lei), peşte saramură (49 - 54 de lei), plachie de peşte (47 - 51 de lei), scoici (45 de lei) sau preparate din carne (29 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 14 şi 34 de lei, o cafea costă 8 lei, iar un suc, 7 lei.
 
Mi-am comandat salată de somon (28 de lei), care a venit aproape odată cu băutura. Serviciul a fost... deplorabil, ca să nu folosesc un cuvânt şi mai puternic. Ospătarii nu ştiau nici să deschidă o sticlă de suc, au adus băutura pe rând, veneau cu câte o sticlă şi un pahar pe rând. A durat să aducă băutura aproape cât a durat să ne aducă mâncarea. Serviciul a fost foarte slab, iar când a venit vorba de mâncare, habar nu aveau care este ceafa şi care este puiul din farfurie (prietenii mei au comandat carne). Salata mea a fost bună, însă nu de mâncat chiar tot din farfurie. De asemenea, şi prietenii s-au plâns de carne, întrucât era aproape crudă. Pe deasupra, alţi ospătari, care stăteau degeaba, fumau la o masă lângă noi şi lângă ceilalţi clienţi.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Cherhanaua Cazino funcţionează pe societatea Timur & Aslan SRL, înfiinţată în acest an, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante”.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 18 iulie 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Ali Orhan Cocoi. Asociat mai apare şi în Cocoi Ali Orhan PFA.
 
Informaţii utile:
Facebook: www.facebook.com/Cherhanaua-Casino
Telefon: 0735 280 600
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lucian 03 Aug, 2016 16:54 Preparatele sunt intotdeauna proaspete,iti pot alege pestele din vitrina de prezentare, pestele si fructele de mare cat si borsul de peste se prepara in fata clientilor ,este un local frumos , preturi acceptabile.recomand cu incredere.
  • Robert vladimir 29 Jul, 2016 13:06 Cea mai buna mancare cele mai bune servici lun loc unde poti veni si ti satisface papilele gustative! Recomand tuturor celor ce vor sa încerce indiferent ca mai sunt si pers care las comentari urate dar o fac intentionat pt a strica reputatia unui loc frumos Sa aveti pofta! 😎😎😎