Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Amfora vă invită la brunch! (galerie foto)

ro

02 Apr, 2014 00:00 3266 Marime text
Implementând un concept occidental cu totul special, restaurantul Casa Amfora vă propune să vă petreceţi o sâmbătă relaxantă alături de prieteni, degustând unele dintre cele mai bune preparate spaniole.
 

Termenul „brunch“ definește o masă sub forma unui bufet ce se poate servi înaintea sau în timpul prânzului, alături de o companie plăcută. Astfel, aveți posibilitatea să vă împărțiți timpul între familie și prieteni sau chiar să organizați ședințe de business în jurul acestui tip de a prânzi.
Iar pentru că mâncarea bună și atmosfera călduroasă îi apropie cel mai mult pe oameni, restaurantul Casa Amfora v-a pregătit în această sâmbătă un bufet copios, cu preparate care mai de care mai gustoase și mai arătoase.

Veți putea gusta de toate, începând de la platouri cu brânzeturi spaniole cu fructe și mezeluri spaniole (jamon de rață, chorizo, jamon de taur etc.), până la rulouri cu somon afumat, terină și rulouri cu cireșe, anghinare umplută, sote de vită cu legume, saramură de pește corvina, fructe de mare și iepure la cuptor.
Brunch-ul se află la ediția a treia și până acum a avut un real succes în rândul clienților. Tocmai de aceea, sunteți invitați în această sâmbătă, începând cu ora 11:00 să vă bucurați de câteva ore alături de prietenii dumneavoastră.
 
Costul acestui brunch este de 62 de lei / persoană, în care sunt incluse un meniu complet (vă puteți bucura de tot ce este în bufet într-o farfurie!) și o cafea plus o bere sau un pahar de vin sau de suc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii