Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buddha Bar nu mai este kitschos, acum e prea „de fiţe” (galerie foto)

ro

23 Jan, 2014 00:00 8040 Marime text
Situat pe bulevardul Tomis, vis-à-vis de Primăria Constanţa, Buddha Bar s-a schimbat radical de la ultima noastră „vizită”. Dacă înainte era un kitsch total, de-a dreptul horror, când venea vorba de design… acum este ceva mai aranjat şi chiar de fiţe. Şi schimbările continuă. Acum câteva luni, nu serveau preparate culinare… acum da. Dar asta e cam ciudat şi nu foarte productiv pentru că sunt trei restaurante cu specific turcesc-arăbesc unele lângă altele.
 
În fine, cum intri pe uşă te izbeşte o statuie Buddha foarte înaltă erijată într-un corp de mobilier ce seamănă cu o canapea. Atâta doar că acum câteva luni era folosită în scopul pentru care a fost creată (ca oamenii să aibă posibilitatea să se aşeze pe ea), iar acum este îngrădită şi arată ca unul dintre exponatele de la muzeu pe care nu poţi să îl atingi.
 
Despre preţuri nu am să vorbesc prea mult, am să spun doar atât: este singurul local unde ciocolata caldă este 7 lei – lichidă şi 8 lei – budincă şi asta mi se pare ieşit din comun în sensul rău al expresiei. Adică nu este singurul local unde se face ciocolată caldă densă precum budinca şi diferenţa asta ar fi fost justificată dacă era chiar „budincă” nu un sos prelung şi dulce. Ar fi fost relevant să dau fie şi un leu în plus dacă ciocolata caldă era atât de spumoasă şi densă ca un mousse chocolat şi aş fi acceptat că poate înlocui cu succes un desert. Aşa cum se întâmplă, spre exemplu, la London Pub şi la Cohiba Café. Altfel, mi se pare bătaie de joc la adresa clienţilor.

Şi nu sunt singura care are ceva de comentat despre băuturile lor. Pe o anumită aplicaţie destinată localurilor, am văzut multe comentarii negative, de genul „Nu încercaţi milkshake-ul de ciocolată” sau „Doar numele e wow, în rest e un alt local banal”. Desigur, am văzut şi două comentarii de genul „Cel mai tare bar din oraş”, din care unul era scris chiar de soţul celei care deţine localul, implicat şi el în această societatea comercială. Servirea a fost destul de bună, chiar dacă pe parcursul şederii noastre mai era doar o masă ocupată. Băile au rămas la fel de greu de distins care pentru cine este, sunt cam pentru uz comun şi chiar m-am trezit cu un bărbat bătând la uşă. Deşi nu mi-aş dori să revin prea curând aici, o voi face doar pentru a observa eventualele schimbări.
 
Conform Registrului Comerţului, Buddha Bar funcţionează pe societatea SC Bar Coffee & Dolce SRL şi este administrată de Carmen Iuliana Assaf şi Mahmud Marius Assaf. Carmen Iuliana Assaf se ocupă şi de SC Buddha Events SRL şi SC Byblos Cusine SRL(întrerupere temporară de activitate/radiată).
 
Informaţii utile:
Adresa: Bd Tomis nr. 46
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Buddha-BAR-Constanta/267022493355066
Foursquare: https://foursquare.com/v/buddha-bar/
Wi-fi: Da Parola: buddhabar
Modalităţi de plată: Visa, Mastercard, Maestro, American Express sau Cash
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii