Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bodega din colţul străzii nu diferă cu nimic de restaurantul Pinguin

ro

28 Sep, 2013 00:00 4945 Marime text
Restaurant Pinguin a fost închis câteva zile şi mai bine rămânea aşa. Servirea, decorul şi calitatea mâncării nu diferă de ceea ce găsim la bodega din colţul străzii.
 
Situat în portul turistic Tomis, restaurantul Pinguin, nu se încadrează absolut deloc în peisajul zonei.
Atât interiorul cât şi exteriorul nu îţi sar în ochi cu nimic. Ba mai mult, interiorul nu este deloc decorat. Băile erau foarte murdare, de nici nu puteai intra în ele şi doar una era funcţională.
Meniul era sărăcăcios, unele foi lipseau. Preţurile erau asemeni bodegilor: nimic mai mult de 10-15 lei. Doar scoicile sunt 40.
Băuturile răcoritoare sunt între 5 şi 10 lei, cea mai scumpă bere este 11 lei, iar la categoria cafea Latte-ul şi Frappe-ul sunt cele mai costisitoare: 12 şi, respectiv 15 lei. Celelalte costă 5 sau 6 lei.

Preparatele din peşte costă între 5 şi 20 de lei, există un singur desert – clătite la 12 lei porţia, un singur fel de ciorbă tot la 12 lei. Preparatele făcute la grătar sunt 15 lei (piept de pui şi ceafă de porc), iar micii sunt 2 lei bucata. Tot aici găsiţi şi tochitură la 15 lei, cârnăciori cu cartofi prăjiţi la 8 lei şi şniţel de pui la 15 lei.
Limonada, nu prea era limonadă, era mai mult un suc cu gust de lămâie. Nici servirea acestei băuturi în halbă de bere nu m-a încântat. Martini-ul avea şi el mirosul şi gustul ciudate. Paharele nu erau prea bine spălate, iar feţele de mese lipseau până şi în interior.
Totul, de la băi, servire, produse, lasă de dorit la restaurantul Pinguin.
Chiar au avut câteva zile în care a fost închis şi, sincer, mai bine nu îl mai deschideau.
 
Informaţii utile:
Restaurantul nu are pagină de Facebook
Contact: 0722 258 187
 
Conform Registrului Comerţului Pinguin Fish Restaurant funcţionează pe firma S.C. PINGUIN AGREMENT SRL şi este administrată de CLIPA PETRU.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii