Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bar K, barul ca o … barcă! (galerie foto)

ro

17 Jan, 2014 00:00 3654 Marime text
Bar K este un local de care nu prea am auzit, sinceră să fiu. În schimb, este imposibil să nu îl vezi dacă treci pe bulevardul Tomis, dinspre Capitol spre Sala Sporturilor.
 
Ca toate celelalte de pe bulevardul Tomis, acest bar a fost amenajat într-o casă deja construită. Spaţiul este destul de mic, iar mesele sunt aranjate cum nu se poate mai înghesuit. Chiar am văzut persoane care au intrat în local, au observat că nu sunt prea multe locuri libere şi au plecat. Designul este bine gândit, dar spaţiul nu ajută prea mult... asta pentru că barul ocupă foarte mult spaţiu, la fel şi „prelungirea lui”. Unele dintre scaune au spătarele construite din jumătăţi de vâsle, iar „prelungirea” barului era formată din bucăţi de lemn într-o stare foarte proastă, vopsite. Toate elementele, inclusiv felinarele luate cel mai probabil de la un vapor sau un submarin, te introduceau în această atmosferă marină. Totuşi, cred că multele elemente reciclate şi folosite pe post de mobilier nu dau acea senzaţie de curăţenie şi proaspăt, iar asta e deranjant ochiului.
Preţurile, în schimb, se învârt în jurul unei valori medii. Cafeaua este 6 lei, ciocolata caldă costă 8 lei, fresh-ul este 11 lei. Specialităţile de cafea costă aproximativ 12 lei, iar pentru o limonadă trebuie să plătiţi 10 lei.
 
Ceaiurile sunt într-o varietate destul de mare şi costă 8 lei. Sucurile costă în general 6 lei, dar berea este ceva mai scumpă – între 7 şi 14 lei. O idee interesantă este printarea meniurilor pe hârtie de copt, dar neplăcerea este că se pot murdări sau rupe foarte uşor. Un alt detaliu care nu mi-a fost pe plac sunt scândurile puse pe geamuri, care au impresia de casă nelocuită. Din lipsa spaţiului, dar şi din lipsa senzaţiei de curăţenie, Bar K nu este un local pe care l-aş recomanda.
 
Conform Registrului Comerţului, Bar K funcţionează pe societatea SC Regelcos Public SRL şi este administrată de Alin Ciobanu şi Cosmin Ciobanu. Acesta din urmă este implicat şi în societatea Regelcos SRL.
 
Informaţii utile:
Adresa: Bd. Tomis nr. 120
Facebook: https://www.facebook.com/bark120
Wi-fi: Da
Contact: 0720 630 032
Program: Luni – Duminică 11:00 – 01.00
Modalităţi de plată: Visa, Mastercard, American Express sau Cash
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii