Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoservirea Adivin, mâncare ieftină şi o servire la fel de ieftină (galerie foto)

ro

16 Jul, 2015 00:00 18851 Marime text
După o zi de muncă şi două nopţi nedormite, nu aveam dispoziţia necesară să gătesc, aşa că am decis să iau masa în oraş, dar fără să cheltuiesc o avere. Am optat pentru autoservirea Adivin, la recomandarea unor prieteni, care mi-au zis „du-te acolo, că mănânci pe săturate şi ieftin!“. Am găsit-o greu, având în vedere că e situată printre nişte blocuri de pe strada Unirii. Am avut noroc că nişte constănţeni din zonă m-au îndrumat spre acest loc. Aşa că, dacă aveţi probleme în găsirea autoservirii, întrebaţi oamenii din zonă, pentru că sigur ştiu. Se pare că e renumită!
 
Spaţiul de care dispune autoservirea este mare, dar nu e amenajat conform unui anume stil, şi nici foarte bine decorat. Predomină roşul şi curăţenia. Nu se fumează înăuntru, dar există o terasă afară, unde poţi lua masa şi poţi fuma. Ca privelişte, nu ai parte decât de blocuri şi nimic altceva. Merg la vitrine, să văd ce mă atrage. Un meniu - care include, la felul întâi, o ciorbă la alegere, la felul doi, o mâncare gătită la alegere (dar nu toată mâncarea gătită din vitrină e chiar la alegere, ci cartofii prăjiţi, piureul, micii, cârnaţii sau tocăniţa de pui), un desert şi o cafea la filtru - costă 11 lei. Mi-am luat ciorbă à la grec, cartofi prăjiţi cu cârnaţi şi o felie de tort. Ciorba are nota 10 de la mine! Foarte bună şi fierbinte! Felul doi nu m-a încântat foarte tare, cartofii erau reci, iar cârnaţii nu chiar atât de bine prăjiţi pentru gustul meu. Tortul era demn de o cofetărie ieftină de la colţ, iar de cafea nu pot să zic decât că nu am băut nici măcar de la tonomate una mai rea.
 
Preţurile sunt mici! Dar trebuie să ştii ce să alegi din vitrină. Dacă nu doreşti meniu, ciorbele sunt la 6 lei porţia, preparatele făcute la grătar au preţuri între 5 şi 8 lei, o salată costă între 2 şi 4 lei, iar un desert, 2 lei. Cei care servesc mi s-au părut cam aroganţi şi indiferenţi, în plus, trebuie să repeţi ceea ce vrei - le-am zis de cel puţin trei ori ce fel de ciorbă doresc şi în tot acest timp vorbeau cu colegul de lângă. Localul emite bon fiscal, însă pe al meu, cel puţin, nu era înscris produsul comandat, adică meniu, ci cu totul altceva, de exemplu, pui cu măsline.
 
Un plus pentru toaletele mari, curate şi pline de oglinzi. De asemenea, încă un plus datorită faptului că cei care se ocupă de această autoservire au înţeles principiul conform căruia vânzarea mare îţi permite să ţii jos preţurile.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul funcţionează pe societatea Adivin'95 SRL, înfiinţată în anul 1995, cu sediul în Constanţa, ce are ca activitate principală „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la data de 14 iulie 2015, asociatul unic şi administratorul societăţii este Adrian Vintilă, care nu mai figurează în nicio societate.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Adivin'95 SRL a înregistrat, la finele anului 2014, o cifră de afaceri de 47.108.267 de lei, un profit de 70.602 lei şi 247 de salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 45.550.621 de lei, un profit de 358.215 lei şi 147 de salariaţi.

Informaţii utile

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Restaurant-Adivin-Faleza-Nord
Locuri de parcare: Da
Wi-fi: Da.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii