Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arabica The Coffee Shop, paradisul cafelei, cu o prăjitură din partea casei (galerie foto)

ro

01 Dec, 2015 00:00 4256 Marime text

Arabica The Coffee Shop, de pe bulevardul Tomis numărul 3, este un local destul de cunoscut în Constanţa pentru specialităţile de cafea disponibile. De cum am păşit înăuntru, am intrat într-un paradis al cafelei, şi când spun asta, nu exagerez: în localul micuţ, am fost întâmpinaţi de pungi de cafea, de toate tipurile şi de toate aromele.
 
În Arabica The Coffee Shop sunt aşezate câteva măsuţe din lemn, unde puteţi să vă savuraţi cafeaua. Odată cu meniul vine şi un desert din partea casei, pentru doamne şi domnişoare. Mi-a mai plăcut şi faptul că, pe un ecran amplasat deasupra „laboratorului“ unde se prepară cafeaua, rulau filme mute. Savurând cafeaua, m-am uitat şi am râs copios. Totodată, au şi un separeu în care poţi merge cu prietenii.
 
Veţi găsi aici de la espresso-uri şi cafea arăbească (7 lei) la ceaiuri (8 lei) şi sucuri (5 lei). Mai mult, au şi un aparat cu nisip, aşa că puteţi savura o cafea turcească ca la carte (7 lei). Puteţi comanda Brazil Fazenda Pantano Blue Diamnond, din regiunea Cerrado Mineiro, recunoscută pentru producerea cafelei de cea mai bună calitate, procesată natural, crescută la altitudini de 1.100 - 1.200 m de către Versi Crivelenti Ferrero (6 - 7 lei). Printre specialităţi, care au indicaţii despre ţara de origine, se mai numără Mexico Decaf (6 - 7 lei), Ethiopia Sidamo (7 - 14 lei), Nicaraglia Las Morenitas (6 - 8 lei), El Salvador San Jose Ruffatti (6 - 12 lei), Honduras Bambito (7 - 9 lei), Jamaica Blue Mountain (15 - 25 de lei) sau Panama Bambito Estate (7 - 9 lei). Cea mai scumpă cafea este Kopi Iuwak (35 - 50 de lei), care este, de altfel, cea mai rară şi mai costisitoare cafea din lume. Are aromă de nuci, portocale şi ciocolată neagră.
 
Eu am încercat Columbia La Argelia, care, potrivit meniului, provine din departamentul Wl Quindio din sectorul renumit al Columbiei, cunoscut sub numele El Eje Cafetero. Avea o aromă complexă, în care predomină notele de portocale şi de piersici. Am savurat-o fără zahăr, preparată espresso (6 lei), pentru a nu-i strica aroma extraordinară. Servirea este promptă şi eficientă, ţi se oferă sugestii dacă eşti indecis şi ţi se răspunde cu amabilitate la întrebări.
 
Arabica The Coffee Shop este un local frumos şi vă recomand să testaţi una dintre specialităţi!

Ce spune Registrul Comerţului 

Arabica The Coffee Shop funcţionează pe societatea Coffee Revolution SRL, înfiinţată în anul 2013, cu sediul în municipiul Constanţa, ce are ca principală activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Coffee Revolution SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 312.126 de lei, un profit de 25.694 de lei şi şase salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.853 de lei, o pierdere netă de 5.393 de lei şi doi salariaţi.
 
Informaţii utile
 
Facebook: www.facebook.com/ArabicaTheCoffeeShopConstanta/
Telefon: 0728 674 276


Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii