Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Umblători pentru umblăt.ori

ro

23 Sep, 2015 13:35 1963 Marime text


Vorba umblă așa: umblat.orii  adevărați au nevoie de gear adecvat. Nu poți să bați țara asta în lung și-n lat, dacă picioarele umblătoare îți sunt goale. Nici cu tenișii chinezești nu mai poți umbla prin târg, că deh!, evenimentele la care îți arăți fața au și ele o etichetă. Nu vrei să te știe tot Facebooku’ acum ca ăla de se încalță ca pe vremea lui bunica. Om vorbi altădată și de haine, că și acolo sunt nasoale, da’ o luăm încet și simplu cu ce pui în picioare.

Pentru că ne ești simpatic, am făcut o selecție cu cele mai cool încălțări cu care poți tropăi mândru pe la toate evenimentele.



Dacă ai vreo 100 de dolari aruncați prin casă și nu știi ce să faci cu ei, intră pe http://www.adidas.com/us/star_wars. Fan al seriei Star Wars? Cu atât mai bine. Pe pagină stau cuminți aliniați Mi Adidas (colecția Star Wars). Nu te încrunta că faci riduri și oricum îți explicam. Mi Adidas a fost lansat pentru snobii  umblăt.ori care gândesc cam așa: oricât de Adidas ar fi adidașii mei, tot nu-i de ajuns. Pe siteul Mi Adidas introduci dimensiunile piciorului tău și te apuci de creație. Serviciul a fost lansat de ceva vreme, dar partea cu Star Wars e nouă. Eu m-am distrat cu o pereche de Superstar și experiența a fost pozitivă. Fâțâi Adidasul pe toate părțile, poți să aplici tot felul de accesorii Star Wars și vezi rezultatul imediat. Pentru fanii seriei …this is the best thing eve’…în materie de încălțări! Forța creației fie cu voi și cartea de credit aproape!



Pe la 100 de euro se aruncă și următoarea pereche de mergători, dar de data asta e vorba de niscaiva glitter, niște catifea și mult animal print. Verttino a apărut în vocabularul nostru prin martie, dar pe atunci nu erau așa de cool. Și-au dat examenul de coolness după ce soliștii noștri au început să ni-i tot vânture pe Facebook. Nicole Cherry a fost printre primii. I s-a alăturat apoi și Andreea Bănică. Verttino nu’s deloc ieftini, dar nici urâți nu’s! Nu râde nimeni de tine la party, dacă apari cu ei. Au contraire. Sunt magneți de strâns priviri ciudoase. Arată bine rău… ce să o mai dăm de gard! De cumpărat, e destul de ușor…dacă ai cașcavalul: 450 de lei costă o pereche. Îi găsești pe cultstore.ro.

Continuarea pe blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii