Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Crăciunul cu dinozaurii de la Râșnov

ro

29 Dec, 2015 18:59 3222 Marime text


Dacă mi-ar fi spus cineva că anul ăsta fac Crăciunul cu dinozaurii, l-aș fi trimis să îi caute pe spiridușii Moșului tocmai în Laponia. Cum necum însă, astrele s-au aliniat, iar de Crăciun mi-a picat cu drum la Dino Parc, parcul de distracții din Râșnov, deschis în Iunie, anul acesta. Țin minte campania de promovare, parte din ea însemnând plimbarea câtorva dintre exponate (ditamai dinozaurii, în mărime naturală) prin București și alte câteva orașe mari, din țară.

Dinozaur liber în București! (imagine din campania de promovare)

A fost o campanie smart, din punctul meu de vedere și cam de când am citit despre ea mi-am zis că trebuie să bifez o plimbare la Dino Parc. S-a întâmplat abia în luna Decembrie și dacă ne sincronizam ceasurile mai bine cu Moș Crăciun, îl și prindeam pe bătrânel în parc.

Moș Crăciun a fost iute la pas! A vizitat dinozaurii înaintea noastră!

N-a fost să fie! Moș Crăciun a împărțit darurile dinozaurilor înainte ca noi să ajungem și a plecat grăbit pe la alte case. Dinozaurii erau bine mersi însă la locurile lor când am ajuns, ba’ unii dintre ei chiar pregătiți cu ceva articole vestimentare de sărbători! Vizitatori care să le admire căciulile de moși erau, nu câtă frunză, câtă iarbă, dar suficienți ca parcul să fie animat.

Dino Parc arată bine, e împărțit eficient, e un loc prietenos și drăguț, care îți oferă ocazia să petreci ceva vreme în natură, învățând lucruri noi despre dinozauri.

Broșura primită la intrare îți prezintă și împărțirea parcului

Traseul printre dinozauri este wow pentru cei mici și o experiență călduță pentru cei mari. Personal, spațiul mi s-a părut un pic înghesuit, multe exponate pe o suprafață mică (o parte de versant pe care o parcurgi de jos în sus, coborând apoi spre bază). Eu una aș fi așteptat să văd mai multe exponate gigant sau eventual dinozauri care să nu pară așa păpuși.

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii