Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Ultimul episod al serialului de succes „Seinfeld”...

ro

14 May, 2015 13:36 2919 Marime text
76 de milioane de telespectatori americani s-au uitat la finala serialul „Seinfeld”, care a avut loc pe 14 mai 1998. Astfel, „Seinfeld” se plasează pe locul trei în topul celor mai urmărite finaluri de serial TV din istorie, după „M.A.S.H.” şi „Cheers”.
 
În timpul ultimului episod al serialului, pentru fiecare clip de publicitate s-au plătit 2.000.000 de dolari. Cei patru protagonişti au fost interpretaţi de Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus şi Michael Richards. Iniţial, serialul s-a numit „The Seinfeld Chronicles” şi a avut un episod pilot în care Kramer, interpretat de Michael Richards, era botezat Kessler şi avea un câine, Ralph, care nu a mai apărut de atunci în poveste. Elaine, interpretată de Julia Louis-Dreyfus, nu a apărut în episodul pilot. În total, serialul a avut 180 de episoade.
 
Anunţul legat de sfârşitul serialului a fost făcut de postul NBC, chiar de Crăciun, în 1997. Pe coasta de Vest a Statelor Unite, transmiterea ultimului episod a coincis cu moartea artistului Frank Sinatra, iar ambulanţa care îl transporta pe celebrul actor şi cântăreţ a reuşit să ajungă la spital în numai zece minute, datorită lipsei maşinilor de pe străzile din Los Angeles: mai toţi locuitorii oraşului se aflau în faţa televizoarelor.
 
Sursa foto: huffingtonpost.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii