Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că Tudor Chirilă, la frumoasa vârstă de 41 de ani. La mulți ani! (video)

ro

28 May, 2015 09:17 6697 Marime text


Tudor Chirilă (n. 28 mai 1974, București) este un actor, muzician, compozitor și producător român. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formația Vama. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre mai importanți regizori români.

În 2014, a devenit antrenor la Vocea României, alături de Loredana Groza, Smiley și Marius Moga. De-a lungul timpului, Tudor Chirilă s-a implicat în numeroase campanii sociale. În 2005, a fost inițiatorul campaniei “Live pentru viață”, prin care s-au strâns donații pentru sinistrați.

A sustinut campania de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer "Nu mă ignora", inițiată de Asociația Salvează Vieți. Alături de "Agenția de Vise", compania sa de management și booking artistic, a derulat foarte multe proiecte cu impact social și cultural, printre care “Chirilă în licee” - turneu de mentorship în liceele din Bucuresti, “Cruciada Culturii”, “Premiile Ioan Chirilă” etc.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii