Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Un artist cunoscut din România se află la ceas aniversar

ro

23 Jun, 2016 00:00 2048 Marime text


Cunoscuta cântăreaţă Andreea Bălan, originară din Ploieşti, îşi aniversează ziua de naştere astăzi. Artista mai are un motiv de bucurie, deoarece va deveni mămică pentru prima oară, îndeplinindu-şi astfel cea mai mare dorinţă.
 
Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook. „Sunt emoționată și fericită să împart cu voi că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat. Mă simt norocoasă, împlinită și motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfășurare, inclusiv showurile cu trupa live și dansatorii mei talentați, emisiunile TV și aparițiile promo. Mi-am dorit să aflați de la mine această veste minunată, voi ați fost mereu alături de mine și sper să fiți și acum. Vă iubesc și vă mulțumesc că vă pasă", a scris cântăreața pe pagina ei de socializare.
 
Andreea Bălan a debutat în cadrul programului „Ba Da, Ba Nu”, în anul 1994, unde a cunoscut-o pe Andreea Antonescu, cu care, în perioada 1998 şi 2001, a format trupa Andre. Proiectul Andre a avut parte de succes naţional, dar şi internaţional. În 1999, cele două fete au obţinut locul I la secţiunea „Şlagăre”, în cadrul Festivalului de la Mamaia, cu melodia „Liberă la mare”. Deşi au avut un succes enorm, au fost criticate intens din cauza imaginii promovate şi a stilului vestimentar, lansând moda platformelor şi a codiţelor.
 
După destrămarea formaţiei, Andreea Bălan s-a dedicat carierei solo. În 2007, a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde s-a clasat pe primul loc. În prezent, face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii