Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? S-a născut o adevărată legendă a muzicii într-o zi de 9 august (video)

ro

09 Aug, 2016 00:00 3039 Marime text
 

Whitney Houston, singurul artist care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, surclasând chiar şi legendara trupă Beatles, s-a născut la data de 9 august 1963. La apogeul carierei sale, era fata de aur a industriei muzicale.
 
În februarie 2012, artista a fost găsită moartă în baia camerei hotelului Beverly Hilton, unde era cazată. Rapoartele toxicologice ulterioare au arătat că Whitney s-a înecat accidental în cadă, din cauza efectelor consumului de cocaină. Raportul medical a menţionat şi problemele cardiace cu care se confrunta artista.
 
În adolescenţă, Whitney Houston a făcut backing vocals pentru Chaka Khan, Jermaine Jackson şi alţi artişti, fiind şi manechin. De la debutul său din anul 1985, a vândut peste 170 de milioane de discuri în întreaga lume. Printre cele mai îndrăgite melodii ale cântăreţei se numără „I will always love you”, „One moment in Time”, „I wanna Dance with Somebody”.
 
Şi fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a avut un sfârşit tragic: a murit la vârsta de 22 de ani, în centrul de îngrijire din Atlanta.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii