Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Prinţul Harry al Marii Britanii va moşteni...

ro

15 Sep, 2014 12:18 2799 Marime text
Astăzi, Prinţul Harry al Marii Britanii împlineşte vârsta de 30 de ani. Henry Charles Albert David, cunoscut ca Prinţul Harry, este fiul cel mic al Prinţului Charles și al Prinţesei Diana, nepot al Reginei Elisabetei a II-a a Marii Britanii şi al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic.
 
După ce a fost educat în diferite școli din Marea Britanie, Prințul Henry a urmat cursurile Academiei Militare Regale Sanhurst, unde a fost cunoscut ca Ofițer Cadet Wales, apoi s-a alăturat Companiei Alamein. La vârsta de 23 de ani, a fost trimis în Afganistan, unde a luptat zece săptămâni în prima linie de pe frontul din regiunea Helmand. Datorită stilului nonconformist, Prinţul Harry atrage ca un magnet presa şi simpatia publicului.
 
Odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, Prinţul Harry va intra în posesia moştenirii de 10 milioane de lire sterline (12,6 milioane de euro) lăsată de mama sa, prinţesa Diana. În afara banilor care îi vor intra în cont, Harry va moşteni rochia de mireasă a mamei sale, aflată în prezent în posesia fratelui prinţesei Diana, lordul Charles Spencer, dar şi o serie de alte obiecte care au aparţinut mamei sale.

Sursa foto: mirror.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii