Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Michael Bolton, interpretul melodiei „When a Man Loves a Woman”... (video)

ro

26 Feb, 2016 00:00 3557 Marime text
Artistul care a reușit încă din anii '80 să cucerească inimile publicului din întreaga lume cu piese precum „How Am I Suppose to Live Without You", „When a Man Loves a Woman", Michael Bolton, îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi.  Cu un timbru vocal unic și cu un stil muzical special, cântărețul a câștigat rapid inimile a milioane de fani din toată lumea.
 
Michael Bolton s-a născut pe 26 februarie 1953, în Connecticut. La sfârşitul anilor 70, a cântat în formaţia de hard rock „Blackjak”, iar ca artist solo a cântat împreună cu Plácido Domingo, Luciano Pavarotti, Ray Charles şi BB King.
 
Cântăreţul a lansat, de-a lungul timpului, 18 albume de studio și 35 de single-uri, nouă dintre acestea au ocupat prima poziție în topul Billboard. A vândut peste 53 de milioane de albume la nivel mondial și se poate mândri cu două premii Grammy și șase distincții din partea American Music Awards. 
 
Bolton a concertat de mai multe ori în România, cel mai recent spectacol susţinut de el în ţara noastră având loc la Bucureşti, în 2013.
 
Sursa foto: jewishbusinessnews.com     
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii