Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Justin Timberlake împlineşte 35 de ani astăzi (video)

ro

31 Jan, 2016 00:00 2316 Marime text
 

Justin Timberlake îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi. Celebrul cântăreţ împlineşte 35 de ani.
 
Născut în Memphis, Tennessee,  Justin este şi producător muzical, dansator, om de afaceri, filantrop și actor. Şi-a făcut debutul de foarte tânăr în televiziune, înainte de a se alătura trupei de băieți 'NSync. Apoi și-a continuat cariera solo, a produs single-urile „SexyBack”, „My Love”,  „What Goes Around... Comes Around”, care au ajuns în Billboard Hot 100.În 2002, a lansat primul său album solo, „Justified”.
 
Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync, 50 de milioane de unităţi. Dintre filmele în care a jucat amintim „The Social Network", un film despre creatorul platformei Facebook, „Bad Teacher", „Friends With Benefits”.
 
În ceea ce priveşte viaţa personală, este căsătorit cu Jessica Biel. Cei doi s-a cunoscut în 2007 și şi-au unit destinul în 2012.„Este extraordinar să fi căsătorit. Ceremonia a fost foarte frumoasă și ne-am simțit în mod special alături de familiile și prietenii noștri", conform unei declarații comune făcută de cei doi, pentru revista People. Jessica Biel a devenit celebră datorită serialului de televiziune „7th Heaven" (Al 7-lea cer, 1996-2006).
 
Sursa foto: mtv.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii