Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, Marius Moga îşi sărbătoreşte ziua de naştere

ro

30 Dec, 2014 14:03 2829 Marime text
Originar din Alba Iulia, cunoscutul cântăreţ şi compozitor Marius Moga îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 30 decembrie. Artistul împlineşte, astăzi, vârsta de 33 de ani.
Dedicat genului pop şi muzicii dance, în decursul carierei, Marius Moga a colaborat cu mulţi artişti români, dar şi din străinătate. Pe plan internaţional, a produs şi a remixat, printre alţii, pentru Lumidee şi Hilarry Duff. A scris, de asemenea, muzică pentru seriale TV, printre acestea numărându-se „Daria, iubirea mea”, „Om sărac, om bogat”.
Unul dintre cele mai importante proiecte în care artistul îşi pune amprenta ca producător, compozitor şi cântăreţ este Morandi. Melodiile lansate de Moranti s-au clasat pe primele poziţii în topurile muzicale din Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ucraina. Cel de-al treilea album al trupei, intitulat „N3XT”, a primit de cinci ori Discul de Platină în Rusia, datorită vânzărilor extraordinare. Dintre hiturile trupei Morandi amintim „Love Me”, „Beijo (Uh-La-La)”, „Angels”, „Colors”.
În prezent, Marius Moga face parte din juriul emisiunii Vocea României.

Sursa foto: www.adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii