Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? „Regina Muzicii Pop” împlineşte, astăzi, 57 de ani (audio)

ro

16 Aug, 2015 09:42 3186 Marime text
Una dintre cele mai cunoscute şi influente artiste îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 16 august. Este vorba de „Regina Muzicii Pop”, Madonna, care împlineşte, astăzi, 57 de ani. 
 
Madonna s-a născut la Bay City, Michigan, S.U.A., într-o familie de origine italiană. La 21 de ani, pleacă la Paris să devină vedetă, dar se întoarce dezamăgită şi începe să înveţe singură să cânte la chitară şi la tobe.
 
În 1983, îi apare primul album, cu titlul „Madonna”, care conţine opt melodii, cinci dintre ele fiind compuse de ea. Un an mai tarziu, apare albumul „Like a virgin”, care include şi melodia „Material girl”. Madonna a stabilit un record la premiile MTV Video Music Awards, câştigând 20 de premii şi având 67 de nominalizări, mai multe decât oricare alt artist. 
 
Într-un interviu pentru publicaţia „US Magazine”, celebra artistă a vorbit despre cele mai fericite momente din viaţa ei, mărturisind că acestea „au fost atunci când s-au născut copiii mei (n.r. - Lourdes - 18 ani, Rocco - 14 ani, David - 9 ani şi Mercy - 9 ani), dar şi atunci când m-am căsătorit (n.r. - o dată cu Sean Penn, iar a doua oară cu Guy Ritchie)“.

Sursa foto: indianexpress.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii