Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? În 1940 – S-a născut Nancy Sinatra, cântareaţă şi actriţă americană (video)

ro

08 Jun, 2015 10:38 4789 Marime text
Nancy Sandra Sinatra (născut 08 iunie 1940) este o cântăreață și actriță americană. Ea este fiica regretatului cântăreț / actor Frank Sinatra și este cunoscută pentru performanţa ei din 1966  "These Boots Are Made for Walkin“.

Alte înregistrări care definesc sunt " Sugar Town ", numărul unu 1967" Stupid Thing "(un duet cu tatăl ei), piesa titlu de James Bond filmul trăiești doar de două ori , de mai multe colaborări cu Lee Hazlewood , cum ar fi "Jackson ", și acoperirea ei de Cher lui " Bang Bang ", care a fost folosit în secvența de deschidere a Quentin Tarantino 's 2003 filmul Kill Bill: Vol. Unul .

Nancy Sinatra a inceput cariera în domeniul muzical dar și actoricesc la începutul anilor 1960, dar inițial a obținut un succes numai în Europa și Japonia. La începutul anului 1966 a avut un transatlantic numarul unu hit cu  „These Boots Are Made for Walkin, care a arătat stilul ei provocator, dar blajin, și care a popularizat-o. 

Sinatra a avut, de asemenea, o cariera in actorie scurt la mijlocul anilor '60, inclusiv un rol alaturi de Elvis Presley in filmul Speedway , și cu Peter Fonda în Îngerii Wild . În Căsătoria pe Rocks , Frank Sinatra și Nancy a jucat un tată fictiv și fiică.

Cu filmul a cochetat doar o scurta perioada de timp. Fiica cea mare a lui Frank, Nancy Sandra Sinatra a mostenit pasiunea pentru muzica a tatalui dar nu a atins niciodata popularitatea acestuia.Cea mai cunoscuta melodie a cantaretei a ramas These boots are made for walking, lansata in 1966. Cover-ul din 1967 al melodiei Bang Bang (You shot me down) a fost folosit de Quentin Tarantino in deschiderea filmului Kill Bill: Vol. 1. Tot in 1967 Nancy a lansat melodia in duet cu tatal ei, Somethin' stupid.

Sursa Wikipedia.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii