Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Bruce Willis împlineşte, astăzi, 60 de ani

ro

19 Mar, 2015 12:47 2401 Marime text
Actorul american Bruce Willis împlineşte, astăzi, 60 de ani. Cariera sa a început pe scena Off-Broadway, ulterior, a cunoscut succes în televiziune, comedii, drame și filme de acțiune. Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul lui John McClane, din seria „Die Hard”.
 
Bruce Willis şi-a demonstrat talentul interpretând roluri extrem de diverse, de la boxerul din filmul lui Quentin Tarantino, curajosul călător spaţial din filmul lui Terry Gilliam, „12 Monkeys”, veteranul din Vietnam traumatizat în pelicula lui Norman Jewison, „In Country,” la psihologul plin de compasiune din filmul lui M. Night Shyamalan, „The Sixth Sense”, rol pentru care a câştigat Premiul People’s Choice.
 
Palmaresul său cinematografic mai include titluri precum „Mercury Rising,” „The Whole Nine Yards”, „The Kid,” „Perfect Stranger”. De asemenea, a fost vocea lui Mikey, bebeluşul din „Look Who’s Talking” şi „Look Who’s Talking Too”.
 
În ceea ce priveşte viaţa personală, Bruce Willis a fost căsătorit cu actrița Demi Moore, cei doi fiind părinţii a trei fiice. Din 2009, este căsătorit cu fotomodelul Emma Heming, cu care are două fiice.
 
Sursa foto: thefilmstage.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii