Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan, la ceas aniversar

ro

10 Jun, 2017 00:00 2491 Marime text
Alexandra Stan s-a născut în Constanța la 10 iunie 1989. A urmat studiile la Liceul Teoretic „Traian”, în prezent fiind studentă la Facultatea de Management „Andrei Șaguna”. În trecut, a participat la diferite concursuri pe teme muzicale, cu o apariție impresionantă la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia - secțiunea interpretare, în anul 2009. Timp de un an a luat lecții de canto, iar publicul a cunoscut-o cu ajutorul celor de la Maan Studio.
 
În decembrie 2009, Alexandra Stan a lansat primul single "Lollipop (Param Pam Pam)", având un impact asupra României în prima jumătate a anului 2010.
 
Alexandra Stan a primit multe premii pentru "Mr. Saxobeat", precum discul de platină în Australia, Spania, Danemarca, Suedia și Italia. La Romanian Music Awards 2011 a primit 2 nominalizări pentru "Mr. Saxobeat", Best Dance și Best Song pe care le-a și câștigat.
În 2012, Alexandra Stan a câștigat un premiu EBBA. În fiecare an aceștia recunosc meritul a zece artiști sau grupuri care s-au făcut cunoscuți pe piața internațională cu primul album internațional lansat în ultimul an.
 
Conform presei, Alexandra Stan a fost cea mai bine cotată cântăreață română privind concertele din perioada Crăciunului din anul 2014, aceasta încasând 100.000 de euro pentru 10 concerte susținute în Turcia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii