Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

csid.ro Transpiri rău pe faţă? Iată ce poţi face!

ro

06 Jun, 2015 16:15 2555 Marime text
Transpiraţia facială excesivă este un fenomen extrem de neplăcut şi apare în special în sezonul cald, neavând la dispoziţie alternativa deodorantelor antiperspirante, utile în cazul transpiraţiei axilelor. Însă, există câteva remedii naturiste testate şi eficiente contra acestei probleme.

Prin urmare, ia aminte la cele trei soluţii de mai jos şi pune-le în aplicare. Deşi aceste tratamente naturale sunt blânde cu pielea, există şi situaţii când aceasta poate reacţiona negativ şi pot surveni iritaţii. Şi, sub nici o formă, nu te da cu antiperspirante pe faţă! Singurele “beneficii”  vor  fi apariţia coşurilor, a iritaţiilor, eczemelor şi pielea uscată. Să vedem, deci, care sunt soluţiile naturale la transpiraţia în exces de pe faţă:

Extractul de Hamamelis (Witch Hazel) – se găseşte la orice farmacie naturistă, este ieftin şi face minuni! Este o plantă care are proprietăţi astringente, dar care nu usucă excesiv pielea, şi antiinflamatorii, prevenind roşeaţa pielii. Este excelentă pentru tenurile grase, cu pori măriţi şi, cel mai important, este un antiperspirant natural, care poate fi folosit pentru faţă. Aplică 2-3 picături în fiecare dimineaţă, înainte de a aplica machiajul şi vei avea un ten fresh, fără stropi de sudoare, pe parcursul întregii zile.

Articolul integral poate fi citit pe csid.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii