Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Siropul din muguri de brad combate afecţiunile gingiilor

ro

04 May, 2015 11:29 1808 Marime text
Siropul din muguri de brad are proprietăţi benefice pentru organism, motiv pentru care este considerat un adevărat medicament care ajută în tratamentul multor afecţiuni. Acest sirop are acţiune antivirală, antiinflamatorie, detoxifiantă, hepatoprotectoare, antioxidantă, antiulceroasă, de regenerare a celulelor, de vindecare a rănilor şi de stimulare a sistemului imunitar.
 
Siropul din muguri de brad este un supliment alimentar care ajută în tratamentul unor afecţiuni precum bronşite, tuse, afecţiuni ale căilor respiratorii superioare, răceală, amigdalită, alergii, gripă, astm, ulcer, pancreatită, boli degenerative, artrită, boli ale coloanei vertebrale şi nevroze.

De asemenea, acest sirop ajută la normalizarea metabolismului, la îmbunătăţirea funcţiei sistemului nervos central şi periferic şi la calmarea durerilor şi arsurilor stomacale. Pentru menţinerea sănătăţii gingiilor şi combaterea unor boli de la nivelul acestora, se clăteşte gura cu apă în care s-a dizolvat o lingură de sirop de brad, fără a se înghiţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii