Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
14:00 20 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Sănătate Şase condimente care ajută la arderea grăsimilor

ro

11 Mar, 2015 10:32 1046 Marime text
Folosit în special pentru a da gust picant mâncărurilor, piperul negru este un condiment foarte bun pentru organism, deoarece ajută la stimularea digestiei, a metabolismului şi implicit la arderea caloriilor. De asemenea, piperul negru este un puternic antioxidant şi antibacterian care stimulează sistemul imunitar. Pe de altă parte, scorţişoara este un alt condiment recomandat în curele de slăbire, pentru că favorizează reglarea zahărului din sânge, reduce cantitatea de insulină, calmează durerile menstruale, reduce colesterolul şi stimulează sistemul imunitar. Seminţele de muştar, la rândul lor, sunt cunoscute pentru capacitatea de a stimula metabolismul leneş şi, de asemenea, favorizează arderea grăsimilor.
 
Chimenul se numără printre condimentele care stimulează activitatea metabolismului, pune sângele în mişcare şi accelerează procesul de ardere al grăsimilor. Nucşoara, pe lângă faptul că ajută organismul să ardă kilogramele acumulate, conţine şi antioxidanţi, substanţe antiinflamatoare, ajută la îmbunătăţirea circulaţiei, stimulează digestia, combate stresul şi tonifică ficatul. În plus, nucşoara reprezintă un puternic detoxifiant, vindecă cicatricile şi paraliziile faciale. Ardeiul iute conţine capsaicină, substanţă care stimulează arderea grăsimilor şi reduce apetitul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii