Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Întăreşte-ţi sistemul imunitar cu suc de morcovi!

ro

04 Oct, 2015 00:00 1767 Marime text
Foarte bogat în vitamine, sucul de morcovi îmbunătăţeşte vederea, asigură sănătatea pielii, a părului, dar şi a unghiilor. Structura moleculară a acestui suc este asemănătoare cu cea a sângelui uman, motiv pentru care este absorbit rapid de către organism. Sucul de morcovi se numără printre cele mai eficiente metode de detoxifiere a corpului. Consumul frecvent al acestei băuturi întăreşte sistemul imunitar, purifică sângele, reduce tensiunea arterială, distruge radicalii liberi, previne infecţiile ochilor, ale gâtului, amigdalelor, sinusurilor şi organelor respiratorii.
 
De asemenea,acest suc contribuie la îmbunătăţirea şi la menţinerea structurii osoase a dinţilor, previne cancerul şi ajută în afecţiuni precum piele uscată. Sucul de morcovi, pe de altă parte, previne şi tratează ulcerul, alimentează sistemul optic, stimulează lactaţia, combate anemia şi ajută în procesul de slăbire. Vitamina K prezentă în această băuturăfavorizează coagularea sângelui.
 
Sucul proaspăt de morcovi este unul dintre cei mai buni detoxifianţi ai ficatului, sângelui şi tractului intestinal. Tot el previne acumularea de grăsime în ficat şi ajută digestia, prevenind astfel creşterea în greutate şi obezitatea. În plus, acest suc echilibrează pH-ul la nivelul întregului organism şi ajută la fixarea calciului în oase.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii