Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Infuzii de plante care elimină toxinele

ro

16 Jul, 2016 00:00 1788 Marime text

 
Toxinele favorizează atât apariţia bolilor minore, cât şi a celor grave. Organismul uman depozitează toxinele produse de celulele sale sau de anumite alimente ingerate. Excesul de toxine în organism poate cauza probleme precum oboseală, stres şi alergii. Numeroase plante sunt extreme de eficiente în curăţarea organismului de toxine. Infuzia de vâsc, de exemplu, are proprietăţi purificatoare, ce elimină toxinele şi stimulează producţia de urină.
 
Şi infuzia din frunze de anghinare ajută la curăţarea organismului de toxine. Anghinarea susţine funcţia renală şi digestia, facilitează procesul de purificare, motiv pentru care sunt recomandate persoanelor supraponderale. Această plantă nu conţine amidon, dar este bogată în insulină, are efect hipoglicemiant, putând reduce zahărul acumulat în exces în organism.
 
De asemenea, ceaiul de cimbru stimulează curăţarea organismului şi îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului digestiv. Mai mult de atât, elimină crampele menstruale, combate celulita şi ajută la pierderea în greutate. Şi ceaiul verde are numeroase proprietăţi benefice, printre care se numără efectul său diuretic şi proprietatea sa de a reduce nivelul de colesterol. Infuzia din frunze de ţelină are proprietăţi de curăţare şi ajută la eliminarea toxinelor şi a impurităţilor. În plus, această plantă facilitează pierderea în greutate şi curăţarea ficatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii