Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Iarba de grâu, un aliment nutritiv complet

ro

10 Jan, 2016 00:00 1501 Marime text
Iarba de grâu conţine şapte aminoacizi, 13 vitamine, 80 de enzime şi 90 de minerale. De asemenea, este alcătuită, în proporţie de 70%, din clorofilă, o substanţă care reface starea de sănătate a rinichilor şi sporeşte calitatea sângelui, indiferent de vârstă. Clorofila sprijină întărirea, construirea şi oxigenarea sângelui. În stare lichidă, iarba de grâu este asemănătoare cu hemoglobina, un compus care transporta oxigenul direct în sânge.
 
Consumul de iarbă de grâu are proprietatea de a stimula rapid creşterea numărului de globule roşii din sânge. Este un detoxifiant foarte puternic, protejează ficatul şi curăţă sângele prin neutralizarea substanţelor toxice, precum nicotină, stronţiu, mercur şi policlorura de vinil. Iarba de grâu stimulează producţia de celule roşii din sânge şi creşte nivelul oxigenului din sânge, ajută la combaterea celulelor canceroase, deoarece cancerul nu poate supravieţui în medii alcaline bogate în oxigen.
 
Iarba de grâu încetineşte întregul proces de îmbătrânire, are un efect de întinerire asupra celulelor, precum şi proprietatea de a detoxifia organismul şi de a lupta împotriva tumorilor. Sucul din iarba de grâu ajută la eliminarea durerilor de dinţi, alină durerile de gât, tratează problemele pielii, precum eczemele sau psoriazisul. Folosită în apă de baie, iarba de grâu este foarte calmantă, opreşte sângerările, alină mâncărimile şi ajută la vindecarea vânătăilor şi a coşurilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii