Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Cum ne creştem imunitatea în sezonul rece

ro

05 Nov, 2014 00:00 2005 Marime text
Imunitatea scăzută poate duce la o mai uşoară îmbolnăvire, mai ales în sezonul rece. De aceea, este foarte important să ne protejăm şi să ne asigurăm prin stilul de viaţă o imunitate puternică.
 
Totul poate începe de la o dietă formată din alimente bogate în vitamina C, vitaminele A, B6, E, dar şi fier, calciu sau acid folic. Astfel, este recomandat consumul de portocale, kiwi, mandarine, spanac, varză, morcovii sau broccoli.
 
Ceaiul este o bună sursă de antioxidanţi şi poate ajuta la păstrarea gripei la distanţă. În astfel de cazuri sunt recomandate ceaiul de tei sau de echinaceea. De asemenea, nu trebuie neglijat efectul vaccinului antigripal şi odihna suficientă. Totodată, specialiştii recomandă să nu uităm de exerciţiile de mişcare, chiar şi în acest sezon.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii