Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Apa plată cu lămâie, o combinaţie ideală pentru sănătate şi frumuseţe

ro

30 Oct, 2014 00:00 1312 Marime text
Apa plată cu lămâie reprezintă o combinaţie simplă, la îndemâna oricui, dar cu beneficii uimitoare pentru sănătate. Un energizant natural, apa plată cu lămâie accelerează procesele de slăbire, detoxifiere şi de ardere a grăsimilor. Menţine un pH corect al corpului, favorizează digestia şi stopează creşterea şi multiplicarea bacteriilor patogene, răspunzătoare cu bolile contagioase. Reduce durerile şi inflamaţiile articulaţiilor, în acelaşi timp combate depresia şi stresul, energizând întreg organismul.
 
Lămâia funcţionează ca un agent natural de întărire a enzimelor ficatului atunci când acestea sunt scăzute. De asemenea, această combinaţie contribuie la scăderea tensiunii arteriale şi la reducerea simptomelor astmului, alergiilor sau a altor probleme respiratorii. Favorizează şi dizolvarea pietrelor biliare, a depozitelor de calciu, pietrelor la rinichi şi a celor pancreatice.
 
Consumul regulat de apă plată cu lămâie oferă tenului un aspect mai luminos, curat, prevenind ridurile. Vitamina C din lămâi curăţă sângele şi menţine pielea plină de vitalitate. De asemenea, reîmprospătează respiraţia, după ce mănânci, bei sau fumezi. De menţionat este că există şi riscuri în cazul în care se exagerează cu numărul paharelor cu apă plată cu lămâie. Deoarece lămâia conţine acid ascorbic, care are proprietăţi diuretice, pot apărea urinări frecvente şi deshidratări severe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii