Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Alimente care ajută la păstrarea sănătății intestinale

ro

11 Oct, 2014 00:00 1202 Marime text

Problemele digestive sunt des întâlnite în rândul unui număr ridicat de persoane. Acidul și bacteriile din intestine nu trebuie reduse sau eliminate, ci ele trebuie menținute sănătoase. Fructele și legumele bogate în fibre au rolul de a păstra tractul digestiv activ. Consumul de fructe și legume proaspete este recomandat pentru păstrarea unei stări generale de bine.

 
Uleiul de cocos are proprietăți antifungice și antimicrobiene. Astfel, uleiul de cocos ajută la eliminarea bacteriilor dăunătoare din intestine.
 

Alimentele fermentate precum varza murată sau chefirul de apă sunt câteva dintre alimentele fermentate ce conțin bacterii bune care contribuie la menținerea unui stomac sănătos.

Usturoiul, cunoscut și lăudat ca aliment cu proprietăți vindecătoare, îmbunătățeşte starea stomacului și ajută la înmulțirea probioticelor. Astfel, este păstrat echilibrul florei intestinale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii