Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Pycnogenolul, un produs natural derivat din scoarţa de pin

ro

18 Jun, 2015 11:49 1504 Marime text
Pycnogenolul este un produs natural derivat din scoarţa de pin. Această plantă puternică protejează organismul şi elimină toxinele. Pycnogenolul este un antioxidant de 20 de ori mai puternic decât vitamina C şi de 50 de ori mai eficient decât vitamina E. Acest antioxidant întăreşte pereţii vaselor de sânge, venele capilare şi arterele care alimentează inima.
 
Pycnogenolul este uşor de absorbit şi este distribuit rapid în întreg organismul. Printre efectele benefice ale acestui antioxidant se numără îmbunătăţirea vitalităţii celulelor, reducerea stresului şi a reacţiilor alergice, dar şi îmbunătăţirea aspectului pielii. De asemenea, pycnogenolul reduce umflarea membrelor inferioare, previne formarea varicelor, reduce riscul de flebită, reduce neuropatia, retinopatia diabetică şi inflamaţia prostatei.
 
Pe de altă parte, pygnogenolul ajută la reducerea hiperpigmentării cutanate care apare în zona feţei ca urmare a expunerii la soare, precum şi la reducerea deteriorării pielii cauzate de radiaţiile ultraviolete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii