Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

csid.ro Detoxifiere rapidă de 3 zile - energie, piele hidratată, sistem imunitar de fier!

ro

28 May, 2015 09:45 2136 Marime text



De ce o cură de detoxifiere?

La ultima şedinţă de colonohidroterapie din toamnă (da, fac de două ori pe an aşa ceva), medicul Cristina Mirică îmi povestise pe-ndelete despre importanţa detoxului. Tot dânsa îmi explicase despre toxinele din surse externe (aer, alimente, apă, medicamente, alcool, tutun), dar şi cele produse în interiorul corpului nostru rezultate în urma proceselor metabolice normale. Atunci am înţeles mai bine că dezechilibrele nutriţionale, insuficienţa depozitelor de minerale din organism şi alergiile alimentare pot permite acumulări excesive de toxine în interior.
 
“Toxinele se acumulează astfel în celulele grase şi în membranele celulare şi devin  un fel de otravă internă. Iar când când corpul nostru este supus stresului, el eliberează aceste substanţe chimice toxice prin fluxul sangvin, creând în acest fel mai mult stres şi îmbolnăvind organismul”, mi-a explicat Cristina Mirică.
 
Dânsa a continuat să îmi explice de ce un program de curăţare generală este ideal pentru a ajuta mecanismele interne să funcţioneze optim, pentru a apăra organismul de toxine, pentru a scăpa de dependenţe (zahăr, alcool, nicotină), pentru a face schimbări în stilul de viaţă.

Articolul integral îl puteți citi pe csid.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii