Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Cele mai bune fructe recomandate pentru micul dejun

ro

30 Jun, 2015 11:00 1076 Marime text
Consumul de fructe la micul dejun oferă energie organismului pentru tot restul zilei. Grapefruitul este ideal pentru micul dejun datorită conţinutului în antioxidanţi care ajută la menţinerea nivelului de imunitate. În plus, acest fruct favorizează pierderea în greutate. Bananele oferă cantitatea necesară de zahăr de care organismul are nevoie.
 
Şi afinele asigură buna funcţionare a metabolismului, scade tensiunea arterială, îmbunătăţesc memoria şi, în plus, oferă doza necesară de energie pentru întreaga zi. Portocalele sunt bogate în vitamina C, acid folic şi fibre. Consumate dimineaţă, aceste fructe îmbunătăţesc nivelul de energie din organism.
 
Avocado este unul dintre cele mai bune şi mai sănătoase fructe care poate fi consumat dimineaţa, deoarece oferă energia necesară, datorită conţinutului bogat în fibre, niacină, tiamină, acid folic, zinc şi proteine. Merele, la rândul lor, sunt ideale pentru micul dejun, deoarece conţin vitaminele B1, B2, B6, C, antioxidanţi, substanţe esenţiale pentru organism în fabricarea energiei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii