Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este organul care îmbătrânește cel mai repede

ro

24 Jan, 2017 00:00 1995 Marime text
Nu toate organele sunt la fel și fiecare îmbătrânește în ritmul său. Cel mai mare organ este și cel care îmbătrânește mai repede este pielea, scrie unica.ro.
 
Zona care îmbătrânește cel mai repede este pielea de pe piept conform unui studiu publicat în jurnalul Genome Biology. Această zonă este una extrem de sensibilă și de aceea ea este zona pe care apar primele semne ale îmbătrânirii.

Cum putem preveni îmbătrânirea pielii

Dacă ai început să observi deja primele semne ale îmbătrânirii pielii poți opri acest proces. Pielea lăsată sau lipsită de tonus poate să-și îmbunătățească aspectul.
 
Slăbitul și îngrășarea, o sarcină sau un sutien care nu oferă suportul necesar pot duce la întinderea pielii și la modificare elasticității țesutului. Hidratarea poate preveni și poate ajuta pielea în procesul de îmbătrânire.
 
Crema cu factor de protecție solară nu este necesară doar pe timp de vară, la plajă, când singurele lucruri care ne acoperă cel mai mare organ al corpului sunt costumele de baie. Dacă obișnuiești să porți maiouri, tricouri, pantaloni scurți, ai grijă de pielea ta și protejeaz-o cu cremă cu FPS. Expunerea la soare îmbătrânește prematur pielea, în special cea pe pe piept.
 
Cremele hidratante și cremele cu factor de protecție folosite zilnic pot ajuta mult în procesul de îmbătrânire.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii