Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va fi încheiat contractul pentru vaccinul hexavalent

ro

24 Feb, 2017 17:08 1955 Marime text
Astăzi, 24 februarie, ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunţat că au fost demarate procedurile privind furnizarea stocurilor necesare de vaccin tetravalent.
 

„Pentru vaccinul tetravalent am semnat contractul acum două zile și va intra în toată țara săptămâna viitoare, dacă nu greșesc, termenul de livrare este pe data de 28 februarie. În ceea ce privește vaccinul hexavalent, așa cum știți, procedura de anul trecut a fost incorectă, pe care nu am primit aviz de control financiar preventiv. Puteam să îmi asum această decizie, dar puteam fi acuzat de abuz în serviciu la un moment dat și am ales varianta legală de a anula contractul. Am făcut o procedură scurtă, iar contractul va putea fi semnat la începutul săptămânii viitoare”, a declarat Florian Bodog.

 

„Eu am avut o întâlnire la cel mai înalt nivel cu reprezentanții firmei și am fost asigurat că se va menține prețul cel mai scăzut, din procedura de licitație. În același timp a fost demarată o procedură de acord—cadru, pentru că aceasta este doar o soluție de avarie, multianuală, pentru a asigura necesarul de vaccin și pentru ca să nu mai avem pe viitor probleme cu stocurile”, a spus, potrivit Agerpres, Florian Bodog.




 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii