Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voceaconstantei.ro Pui cu legume

ro

29 Feb, 2016 00:00 2329 Marime text


Vă propunem o reţetă simplă, care se prepară foarte uşor, dar foarte gustoasă.Nu avem nevoie decât de:

- piept de pui dezosat
- legume congelate (eu am pus amestec mexican)
- 50-100 ml vin alb
- o lingură de unt
- condimente: busuioc, oregano, cimbru, sare, piper

Tăiem puiul în cubuleţe şi îl călim în jumătate de lingură de unt până se rumeneşte. Îl dăm deoparte într-un castron. În aceeaşi tigaie punem restul de unt şi legumele congelate. Acum, dacă aveţi timp şi chef puteţi folosi legume proaspete la fel de bine. Eu am ales amestecul mexican pentru că are şi puţin orez. Când legumele s-au dezgheţat punem vinul şi lăsăm să scadă. Cu cinci minute înainte de a fi gata punem puiul peste legume, amestecăm bine pentru că şi carnea are nevoie de minunatele arome de legume şi vin, şi condimentăm după gust.

Poftă bună!

Reţetă oferită de coripucca.blogspot.ro

Sursa: Voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii