Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Piept de pui la tigaie

ro

17 Jun, 2015 00:00 6255 Marime text



Ingrediente

  • 2 bucăţi de piept de pui fără os, cu piele
  • 1 lingură ulei de masline
  • 6 cepe verzi, curăţate şi mărunţite
  • jumătate de lingurită de zahăr pudră
  • 6 cartofi noi, tăiaţi pe lungime
  • 1 buchet de arpagic proaspăt, tocat mărunt
  • sare si piper negru, proaspăt măcinat:
  • 50 g de unt
  • 200 g de ciuperci sălbatice, curăţate şi tăiate mărunt
  • 4 cepe roșii, tocate mărunt  
  • 200 mg de brânză de vaci
  • 8 cozi de usturoi sălbatic, tocate fin

Reţeta integrală o puteţi găsi pe ecuisine.ro

Din aceeaşi categorie
Piept de pui cu sos de smochine
Salată de dovlecei cu pui
Pui în crustă de parmezan
Frigărui de pui cu sos de usturoi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii