Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Melodia zilei Loredana Groza – Santa baby

ro

14 Dec, 2014 00:00 5884 Marime text


Loredana Groza a lansat videoclipul melodiei „Santa Baby”, o reinterpretare a celebrei piese cu acelaşi nume, cântată de cântăreaţa şi actriţa americană Eartha Kitt.
„Acesta este darul meu pentru voi de sărbători! Un cântec de Crăciun: Santa Baby! Sper să vă binedispună şi să vă inspire la ceea ce vreţi să-i cereţi Moşului să vă aducă în dar”, a spus Loredana pe o reţea de socializare.

Originară din Oneşti, Loredana Groza, la vârsta de 16 ani, a participat la Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia, unde a obţinut trofeul şi, în acelaşi timp, a devenit şi cea mai tânără câştigătoare a premiului de la Mamaia.
În anul 1987, începe seria turneelor în Occident, iar în 1991, câştigă marele premiu al Festivalului Internaţional Bucureşti cu melodia „Dacă pleci”.

Pe lângă cariera muzicală, Loredana s-a dedicat şi filmelor. A apărut în „A doua cădere a Constantinopolului”, „Modigiliani”, serialele TV „Regina”, „Aniela” şi „Moştenirea”, precum şi în filmul „Minte-mă frumos”.

În decursul carierei, a lansat numeroase albume, dintre hit-urile ei amintim „Bună seara, iubito", „Extravangaza”, „Le-le”, „Zig-Zag”, „Apa”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii