Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trends by Interior Store 2014 – un nou an… un nou ecou al culorilor, pattern-urilor, formelor si stilurilor… o noua abordare a liniilor si accentelor (galerie foto)

ro

06 Jan, 2014 14:26 6904 Marime text
Ca la fiecare inceput de an va propunem noi tendinte in designul interior, nou elemente si abordari.. o prezentare a ceea ce va fi la mare cautare in noul an.
 
CULOARE: Galbenul va fi cu siguranta culoarea anului 2014. Nuante pale sau electrice de galben se vor regasi pe foarte multe dintre piesele de mobilier si accent, la fel ca si pe obiectele decorative.
                Cu siguranta, in anul precedent, ne-am bucurat de nuante de mov si teal, insa 2014 vine cu o noua abordare, mai indrazneata si mai vesela, in nuante energizante precum Galben Confetti sau Chenin. Combinatiile de alb-galben – vor fi foarte des intalnite in interioarele acestui an.
                Culorile stralucitoare, sunt si anul acesta binevenite in interioarele neuter. Lila, nuante deschise de maro (tan si caramel) vor fi de asemenea usor de incadrat in interioarele 2014.



 
PATTERN: In noul an renuntam temporar la imprimeurile naturale si florale, la accentele romantice si ne indreptam atentia asupra pattern-urilor lineare, drepte – precum dungi, zig-zag-uri sau imprimeuri grafice.
 


STIL: Dupa ce ultimii ani  toata atentia era indreptata spre accente romantice, clasice si chiar baroque, 2014 readuce stilul modern-minimalist.
Simtim, din nou, nevoia spatiilor aerisite, lipsite de accente inutile. Astfel, la mare cautare in noul an vor fi liniile drepte, joase; contrastele puternice.
Pentru cei ce adora insa stilurile mai elaborate, in 2014 pot incerca combinatii eclectic, mixand elemente din stilul romantic  sau clasic reinterpretat.
Temele costale, oceanice vor fi de asemenea in atentia designerilor . Decorurile insulare – vor fi binevenite in locuinte moderne, actuale.



 
SPATIU: Spatiile interioare largi, deschise, aerisite vor fi in optiunile beneficiarilor. Compartimentarile deschise vor fi deliciul amenajarilor interioare in noul an.


 
New Entry:        
Mobilierul oglinda va face senzatie in orice interior modern.
Tapetul geometric si graphic va fi la mare cautate!
Contrastele puternice vor fi in atentia designerilor.
Combinatiile Alb-Negru in interioarele minimaliste vor asigura eleganta spatiului!         

                    

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii