Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiecte vestimentare vintage pe care trebuie să le ai în garderoba ta (galerie foto)

ro

12 Dec, 2013 23:43 2902 Marime text
     Creatorii de modă, lansează colecții noi în fiecare sezon. Ținutele lor au devenit an de an din ce în ce mai sofisticate. Urmând îndemnurile lor am ajuns să ne comportăm ca și cum strada ar fi un podium pe care trebuie să defilăm zi de zi. Am uitat să purtăm ceea ce ne face să ne simțim bine. Urmează, în continuare, o serie o obiecte vestimentare vintage care nu ar trebui să lipsească din dulapul unei femei:

1. Pălăria de fiecare zi. Poate fi asortată la rochii sau costume, de diferite modele și culori și va  oferi o notă de eleganță ținutei tale.

2. Costumul de baie dintr-o piesă.
Chiar dacă ești adepta costumului mini, purtat în ultimul deceniu, un costum de baie mai cuminte va fi cu siguranță o investiție potrivită.

3. Mănușile
Purtate nu doar în sezonul rece, asortate cu o rochie, sau cu geanta pe care o porți, acestea te vor face să ieși în evidență și vor exprima bun gust și rafinament.

4. Pantalonii largi
   Foarte confortabili, dar eleganți în același timp, ei te vor face să te simți mult mai relaxată în timpul verii decât purtând pantalonii de blug cu care ne-am obișnuit să ne îmbrăcăm. Poți alege dintr-o gamă variată de modele și culori.

5. Eșarfa 
Purtată în jurul gătului completează cu succes anumite ținute. Asigură-te că ai destule pentru a le combina cu pulovere, cămăși sau rochii.

6.Bentița pentru păr
Aceasta te va ajuta să-ți aranjezi părul și te vor face să arăți mai elegantă dacă o asortezi unei rochii.

7. Fuste și rochii vaporoase
Cu siguranță nu vei trece neobservată cu o asemenea ținută. Te vor face să te simți ca și cum ai fi la bal ori de câte ori vei alege să porți o asemenea rochie.

8. Mănușile-guler
Nu oricărei ținute i se potrivesc tradiționalele mănuși, iată de ce pentru unele ocazii s-ar putea să ai nevoie de ceva mai sofisticat. Optează pentru gulerele de blăniță care îți vor proteja mâinile și vor completa ținuta pe care o vei alege.

9. Eșarfa 
Purtată pe cap, cu nod la spate, sau deasupra capului, reprezintă o alegere potrivită, mai ales dacă este o zi toridă, atunci când poate înlocui cu succes tradiționalele pălării.

10. Dresurile cu o cusătură verticală își vor găsi loc în garderoba ta, și le poți purta cu rochii sau fuste indiferent de lungimea sau culoarea acestora.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii