Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licoarea lui Bachus Ultima noutate medicală împotriva cancerului

ro

11 Jul, 2014 08:51 3964 Marime text
Vinul omoară celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.

De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.
Gustul său este agreabil şi nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi o viţă de vie în grădina voastră! Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?

Strugurii pot fi consumaţi sub diferite  maniere: puteţi să mâncaţi pulpele, să faceţi suc, să faceţi băuturi, şerbet, patiserii. De asemenea, strugurii au foarte multe calități, dar cea mai interesantă calitate este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Acesta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate variantele de cancer. Strugurii mai conțin, de asemenea, un agent anti microbian cu larg spectru care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială foarte înaltă şi este antidepresiv, combate tensiunea şi bolile nervoase.

În Elveţia şoselele supraterane au fost înlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date în circuitele agricole special numal pentru cultivarea viţei de vie.
În Elveţia, care este ţara farmaceuticelor, s-a constatat că este mai bine pentru locuitori să consume în mod moderat vin, nu medicamente ucigătoare.

Sursa acestei informaţii este fascinantă; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că, după mai multe teste efectuate în laborator, extrasele din struguri distrug celulele maligne din 12 tipuri de cancer: de colon, de sân, de prostată, de plămâni, de pancreas... Componentele acestei plante acţionează mult mai bine decât produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat în lume, pentru încetinirea creşterii celulelor canceroase. Uimitor este că acest tip de terapie, împreună cu un extract din lămâie, distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afectează celulele sănătoase!

Institutul de Ştiinţe în Sănătate, Les Breuleux, Suisse
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii