Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lanţul pentru picioare. Noul accesoriu must have al vedetelor

ro

24 Sep, 2013 10:57 4186 Marime text
Dupa lanturile pentru maini si cele pentru corp, a venit randul lanturilor pentru picioare sa se numere printre accesoriile preferate ale vedetelor. Aceste bijuterii care imbraca frumos coapsa sau chiar intregul picior au scopul de a crea un look senzual si de a oferi un plus de eleganta.

DeSezon: Casual

Farmecul lanturilor pentru picior consta in versatilitatea lor. Acestea pot fi purtate atat pe piciorul gol, alaturi de o fusta mini sau de o pereche de pantaloni scurti, cat si peste blugi skinny sau peste colanti. In al doilea caz, look-ul rezultat va fi unul modern, de inspiratie punk-rock, foarte la moda in acest sezon.

DeSezon: Elegant

Adepta a stilului boho chic, Vanessa Hudgens ne arata cat de bine arata un asemenea lant asortat la o pereche de pantaloni scurti din denim, la o bluza crosetata si la o geanta cu franjuri. Dupa cum se poate observa, aceasta bijuterie deosebita i-a conferit tinutei un farmec aparte. De cealalta parte, Lindsay Lohan a ales sa poarte un lant pentru picior la un outfit foarte sexy, compus dintr-o salopeta scurta, din material fluid, si o jacheta din piele. Si in cazul ei, lantul i-a oferit un plus de senzualitate.

DeSezon: Office

Tu ai purta un asemenea accesoriu? Daca te-au cucerit si pe tine lanturile pentru picior, le poti achizitiona la pretul de 1, 59 lire, de pe eBay.

Sursa: ro.omg.yahoo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii