Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

7 lucruri pe care nu i le spui unei femei grase

ro

01 Dec, 2013 13:59 5111 Marime text
1. Să știi că tu nu ești grasă
   Oricât de sinceră ai fi, are și ea oglindă acasă. Știe foarte bine cum arată, deci nu mai are nici un sens să negi un adevăr pe care ea îl constată zi de zi.

2. Ești sigură că vrei să mănânci ciocolata?
  Chiar dacă răspunsul este Nu, oricum o va mânca. Dacă tu întrebi, e ca și cum ai zice ,,Nu pot să cred că mănânci și ciocolată”.

3. Ai arăta mai bine dacă ai fi mai sănătoasă
   Ai dreptate, dar nici pentru ea nu e ușor să accepte situația. Oricât de bune ar fi intențiile tale, nu  faci decât s-o ofensezi. Va apela la un specilaist atunci când va fi pregătită să facă schimbarea de una singură, nu pentru că îi sugereazi tu.

4.Of, eu sunt atât de grasă.
   Chiar dacă crezi tu că ești mai grasă, nu te plânge niciodată de greutatea decât unei anorexice. Nu știi ce crede ea despre greutatea ei sau a ta, și riști să o faci să creadă că e și mai grasă.

5. Să știi că exercițiile te-ar putea ajuta
    Aceasta este adevărat, numai că, trebuie mult mai mult decât un sfat, ca lucrurile să se schimbe. Oricine se confruntă cu această problemă, a citit probabil sute de pagini teoretice despre cum să slăbești. Deci ea știe ce are de făcut fără ca tu să-i amintești.

6. Ai slăbit?
    Numai dacă schimbările sunt cu adevărat spectaculoase, s-ar putea să nu sune deplasată remarca ta. În caz contrar, va fi interpretată ca fiind o remarcă ce îi amintește din nou cât de grasă e.


7. Eu doar încerc să te ajut
    Dacă tu crezi că poți schimba în vreun fel modul de gândire al unei persoane, pe care o consideri grasă, s-ar putea să te înșeli. Se poate întâmpla ca ea să se considere atractivă așa cum este, și atunci sigur va deranja ce spui tu .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii