Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziarultimpul.ro Constanța, pe cale să intre în Cartea Recordurilor - cea mai mare provocare la Ice Bucket Challenge

ro

24 Aug, 2014 15:02 3101 Marime text

Orașul Constanța este pe cale să intre în Cartea Recordurilor. Aici s-ar pute înregistra cel mai mare număr de persoane care își toarnă simutan în cap o galeată cu apă rece pentru că, începând de mâine, zeci de mii de constănțeni vor rămâne fără apă caldă.

CET-ul începe revizia anuală, iar apa caldă va fi oprită. Primarul Mazăre auzise de anii trecuți că cei care l-au ales și nu numai sunt obligați la Ice Bucket Challenge și spus tuturor că nu are mâinile legate, pentru că CET-ul nu-i al său. Dacă l-ar fi votat din nou, pentru a conduce orașul nu 12, ci 16 ani, ne promitea că va face un CET nou.

Se pare însă că cineva de la putere, din propriul partid, nu vrea ca lucrul acesta să se întâmple. Nu din rea voință, desigur, ci pentru ca și constănțenii să se alăture acestei campanii globale care te îndeamnă să-ți torni apă cu gheață-n cap.

Dacă în lume campania aceasta prevede și donarea unor sume de bani pentru o boală cumplită, constănțenii nu vor mai trebui să doneze nimic. Primarul consideră că au donat și donează destul pentru pachetele cu alimente pentru pensionari, pentru subvenționarea transportului public pentru aceștie, pentru locuințele pentru tineri, pentru construcția Henri Coandă, pentru plata curentului țiganilor care stau în el, pentru echipele de handbal și volei ale municipiului, etc, etc, etc.

Să vă spălați bine!

Foto: www.nbcnews.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii