Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RCM Timișoara cere repetarea semifinalei cu Farul Constanța

ro

07 Sep, 2014 16:19 1357 Marime text
Edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu, a cerut pe loc comandantului Poliției să declanșeze o anchetă pentru identificarea făptașului care ar fi distrus legitimațiile celor mai buni șase jucători ai bănățenilor.  

De asemenea, oficialii timișoreni și un numeros public timișorean, nemulțumiți de cele întâmplate în semifinala SuperLigii CEC Bank desfășurată ieri, cer repetarea meciului dintre RCM UV Timișoara și RCJ Farul Constanța. Peste două sute de timișoreni de toate vârstele, s-au adunat astăzi în centrul orașului șiau cerut pedepsirea celor vinovați și au catalogat actul drept ''sabotaj ordinar'' sau ''boicot'', informează Agerpres.

Revolta cetățenilor orașului, chiar dacă nu sunt fani ai jocului cu balonul oval, este cu atât mai mare, cu cât rugby-ul este considerat unul dintre cele mai grele sporturi.

Clubul RCM Universitatea de Vest Timișoara nu a luat, încă, o hotărâre în privința pașilor următori, dar va da un comunicat oficial în această seară, mai relatează Agerpres.

Conducerea RCM a depus sesizări la Poliție și la DIICOT, dar și la FRR, de unde așteaptă un răspuns oficial, pentru a ști ce demersuri să întreprindă mai departe.

Menționăm că, la controlul de dinaintea partidei de ieri, șase jucători ai echipei RCM Timișoara nu aveau în carnetele de legitimare foile cu vizele medicale, iar semifinala cu RCJ Farul Constanța s-a decalat cu 30 de minute, conform regulamentelor FRR, pentru a le oferi timișorenilor răgazul necesar pentru a completa o nouă foaie de joc cu 23 de jucători care să îndeplinească toate condițiile regulamentare. Jucătorii care nu au putut evolua sâmbătă au fost Eugen Căpățână, Jack Umaga, Paula Kinikinilau, Valentin Calafeteanu, Cătălin Fercu și Fonovai Tangimana. În aceste condiții, Farul s-a impus cu scorul de 9-0.

Sursa foto: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii